05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
28 MART Perşembe 23:01

Amasya Belediyesi'nden Toplu İş Sözleşmesi

Amasya Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası Amasya Şubesi Arasında Toplu İŞ Sözleşmesi İmzalandı

AMASYA
Giriş Tarihi : 08-02-2019 09:20   Güncelleme : 08-02-2019 09:20
Amasya Belediyesi'nden Toplu İş Sözleşmesi

 Amasya  Belediye Başkanımız Cafer Özdemir,  Hizmet İş Sendikası ile  2 yıllık  sözleşme imzadı. Başkan Özdemir, sözleşmenin hayırlara vesile masını diledi.

 "Çışanın emeğinin, ın teri kuts duğunu kaydeden Başkan Özdemir bunun karşılığının da hakkatle ve zamanında verilmesi gerekiyor. İmzamış duğumuz bu sözleşmenin işçileri e  hayırlı ve bereketli masını diliyorum " dedi.

 Türkiye Hizmet İş Sendikası Amasya Şube Başkanı İsmail Pazar ise bir sendikacı  arak bu toplu iş sözleşmesinde lere göstermiş duğu iyi t ve davranıştan dayı Başkanımız Cafer Özdemir’e çok teşekkür ederiz. Yapılan sözleşme gereği, 2 yıl süre ile tışar aylık dilimler hinde yapılan 15.02.2019 ile 14.02.2021 tarihleri arasını kapsayan Toplu İş Sözleşmesi yapıldı. Yapılan anlaşma ile; işçilerin tüm sosy haklarına ve yevmiyelerine birinci yıl birinci tı ayı için % 12 zam, İkinci tı ayında % 12 zam, ikinci yılın ilk  tı ayı için % 12 zam, İkinci tı ayında % 12 zam yapılmıştır. Tüm İşçileri e hayırlı n” dedi.

 İmza törenine Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Hizmet-İş Sendikası Amasya Şube Başkanlığı Şube Başkanı İsmail Pazar,  Yerelsen Uzmanı Hasan Tenlik, Yerelsen Uzmanı Murat Aslan, Yazı İşleri Müdürü Hicabi Tokmak, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Yuf Yıldız ile Hizmet İş Şube Sekreteri Hasan Yaylacık, Hizmet İş Şube Mi Sekreteri Ahmet Ateş  katıldı.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert