05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
19 MART Salı 12:04

12 - 22 Haziran Uluslararası Atatürk Festivali Hazırlık Toplantısı Gerçekleştirildi.

Amasya Uluslararası Atatürk, Kültür ve Sanat Festivali Üst Kurulu Toplantısı, Vali Dr. Osman Varol başkanlığında valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Valimizin yanı sıra Garnizon Komutanı Tuğgeneral Nihat Ergün, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, Vali Yardımcıları Mehmet Ercan Aslantaş, Ferhat Burakgazi ve Turgay İlhan, ilçe kaymakamları ve kutlama komitesi üyeleri katıldı.

AMASYA
Giriş Tarihi : 14-02-2019 09:28   Güncelleme : 14-02-2019 09:28
12 - 22 Haziran Uluslararası Atatürk Festivali Hazırlık Toplantısı Gerçekleştirildi.

 Vi Var toplantıda yaptığı konuşmasında, “Büyük Önder Mustafa Kem Atatürk'ün, Amasya Tamimi ile Millî Mücadeleyi başlatmasının 100'üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında her sene 12-22 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen, hem ulus hem de uluslararası platformda şehri in tanıtımında önemli bir yere sahip an Amasya Uluslararası Atatürk, Kültür ve Sanat Festivinin hazırlıkları için toplanmış unuyoruz. Bu sene Amasya Tamimi’nin 100’üncü yılı ması münasebetiyle daha kapsamlı ve daha coşku du bir kutlama yapmak için komite üyeleri le görüş ışverişinde unacağız” dedi.
 
Vi Var konuşmasının ardından gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantı, katılımcıların görüş ve önerilerinin paylaşılması ile sona erdi.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert