05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
19 MART Salı 14:54

Genç Kızılay'lılar Kahvaltı da Buluştu

Genç Kızılay Amasya İl Başkanlığı ve Amasya Üniversitesi Genç Kızılay topluluğu 215 üyesiyle birlikte bir kahvaltı programı düzenlendi.

AMASYA
Giriş Tarihi : 22-02-2019 10:20   Güncelleme : 22-02-2019 10:20
Genç Kızılay'lılar Kahvaltı da Buluştu

 Düzenlenen kahvtı programına Belediye  Başkanı Cafer Özdemir, Amasya Milletvekili M. Levent Karahocagil, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ünek ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Necmettin Topsak katılım sağladı.

 Amasya Teşkilat Başkanı Ahmet Kkan Genç Kızılay’ın yaptığı faiyetlerinden bahsetti.
 Aynı zamanda Genç Kızılay Tokat Teşkilatının da katıldığı kahvtı etkinliğinde Genç Kızılay Amasya Başkanı Ahmet Kkan 'Kahvtı programımıza teşrif buyuran Belediye Başkanımıza, Milletvekili e, çok değerli il başkanlarıma desleri için teşekkür ediyorum. Hilâl-i  Ahmer sancağını daha da ileri noktara taşımak için değerli gönüllüleri ile birlikte çışmarımıza devam ediyoruz. Diğer il teşkilatlarımızla daha uyumlu çışmak adına bu programımıza Genç Kızılay İl teşkilatımızı da davet ettik.  Onlar da daveti e icabet ettiler. Hep birlikte mazlumların sesi maya devam edeceğiz. Programımıza katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum' dedi.

 Amasya Milletvekili M. Levent Karahocagil 'Genç Kızılay Amasya Teşkilatının hazırladığı 2018-2019 yılı faiyetleri tanıtım programına katılarak genç kardeşleri in faiyetlerini dinledik.' dedi.

 Kahvtı programında gençlerin öneri ve fikirlerini dinleyen Belediye Başkanı Cafer Özdemir Genç Kızılay Amasya'nın yaptığı faiyetlerden dayı gençleri e teşekkürlerini ileterek başarı diledi.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert