05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
28 MART Perşembe 16:03

Muhtarlar Toplantısı Gümüşhacıköy İlçesinde Gerçekleştirildi

Vali Dr. Osman Varol, Gümüşhacıköy Muhtarlar Toplantısı kapsamında mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

GÜMÜŞHACIKÖY
Giriş Tarihi : 23-02-2019 15:55   Güncelleme : 23-02-2019 15:55
Muhtarlar Toplantısı Gümüşhacıköy İlçesinde Gerçekleştirildi

 Toplantıya Vi Osman Var'un yanı sıra Gümüşhacıköy Kaymakam Vekili Mehmet Deniz Arabacı, İl Emt Müdürü Fahri Bulut, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Fatih Aslan, İlçe Belediye Başkanı Zehra Özy, kurum müdürleri ile muhtarlar katıldı.
 
 Toplantının açılış konuşmasını yapan Vi Dr. Osman Var şunları belirtti: “Köylerle ilgili sorun, tep, görüş ve önerileri mak, köyleri e yapılan hizmetleri bir adım daha ileri götürebilmek amacıyla bu toplantılarda bir araya geliyoruz. Siz ve daire amirleri le bir aradayken ilçe ve köyleri le ilgili sorun ve tepler varsa bunları tartışıp çözüm maya çışacağız. Bizim burada duğumuz toplantılarda bazı sorunların doğrudan kaynağına ulaşılması ve belki de çözüm yunun daha hızlı bir şekilde gerçekleşmesi mümkün abiliyor. Bu toplantının ilçe ve köyleri için hayırlara vesile masını diliyorum. Katılımlarınızdan dayı şimdiden çok teşekkür ediyorum. Muhtarlarımızdan söz mak isteyenler tepte unnlar, sıkıntılarını anlatsınlar, onlara çözüm maya çışım.”
 
 Gümüşhacıköy’de görev yapan muhtarlar sıkıntı ve görüşlerini dile getirirken, Vi Var de sorunlar ve teplerle ilgili arak gerekenlerin yapılması hunda timatlar verdi.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert