05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 12:27

Serpil Saraçoğlu'ndan İl Özel İdare Müdürlüğü'ne Ziyaret

CHP ve İYİ Parti İttifak Amasya Belediye Başkanı Adayı A.Serpil SARAÇOĞLU beraberindeki CHP İl Başkanı Reşat KARAGÖZ, İyi Parti İl Başkanı Adnan KIR, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Emine ARAS, Merkez İlçe Başkanı Ali KİLCİ, İYİ Parti İlçe Başkanı Coşkun CIRIKÇI, CHP ve İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve parti yöneticileri ile İl Özel İdaresini ziyaret etti.

CHP
Giriş Tarihi : 02-03-2019 13:12   Güncelleme : 02-03-2019 13:12
Serpil Saraçoğlu'ndan İl Özel İdare Müdürlüğü'ne Ziyaret

 

 Amasya’nın sorunları, eksiklikleri ve seçim sürecinin konuşulduğu ziyarette konuşan A. Serpil SARAÇOĞLU başarılı hizmetlerinden dayı İl Özel İdaresi İdarecileri ve çışanlarına teşekkür etti. Saraçoğlu, "Ulaşım ana planı hazırlanarak bisiklet, yaya yu, toplu taşıma ve otopark sorunlarının çözülmesi. Sokak ve kent estetiği sağlanması kent girişlerinin düzenli he getirilmesi. Alt yapı sorunlarının giderilmesi gibi sorunları gidererek daha kiteli bir hizmete sahip marını sağlayacağız “dedi.

 İl Özel İdare Genel Sekreteri A. Faruk AYKUT’lu ziyaretten duyduğu memnuti dile getirip teşekkürlerini ileterek Saraçoğlu’na başarılar diledi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.

 

 

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert