05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 04:41

Serpil Saraçoğlu'ndan Resmi Kurumlara Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti İttifak Amasya Belediye Başkan Adayı A. Serpil SARAÇOĞLU Orman İşletme Müdürlüğü ve Tarım İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

CHP
Giriş Tarihi : 02-10-2019 16:19   Güncelleme : 02-10-2019 16:19
Serpil Saraçoğlu'ndan Resmi Kurumlara Ziyaret

 Ziyaretlerinde Saraçoğlu’na CHP İl Başkanı Reşat KARAGÖZ, İyi Parti İl Başkanı Adnan KIR, CHP İl Kadın Kları Başkanı Emine ARAS, Merkez İlçe Başkanı Ali KİLCİ, İYİ Parti İlçe Başkanı Coşkun CIRIKÇI, Merkez İlçe Kadın Kları Saime DURAN, İyi Parti Gençlik Kları Başkanı Esma Pekgöz, CHP ve İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve parti yöneticileri, üyeler eşlik etti.

 Kurum amir ve müdürlerini, birimlerde görev yapan personeli odarında ziyaret etti. Amasya için hazırlanan projeleri çışanlara anlatan Başkan Adayı Saraçoğlu, projeler hakkında personelle fikir ışverişinde undu.

 Cumhuriyet Hk Partisi ve İYİ Parti ittifak Amasya Belediye Başkan Adayı A. Serpil SARAÇOĞLU “Muhteşem bir doğaya sahip an Amasya’mızda, bu doğayı muhafaza ederek insanlarımızı daha iyi bir Amasya yaşatmıyız. Hep birlikte daha güzel bir Amasya inşa etmek için ışacağız” dedi.

Orman İşletme Müdürlüğü ve Tarım İl Müdürlüğü’’nün Amasya için önemine değinen Saraçoğlu yaptığı açıklamada; ‘’

 Resmi kurum ve kuruluşlara ziyaretleri i sürdürüyoruz, projeleri i anlatıyoruz. Kara’in mavisiyle yeşiliyle muhteşem doğasına sahip bir memlekette yaşıyoruz. Öncelikli arak bu doğayı, bu doğ ortamı muhafaza etme gerekiyor. Bu doğ yaşam içerisinde sanayi kenti değiliz, büyük fabrikarımız, iş anlarımız maesef yok ve kırs kesimde yaşayan insanlarımız geçimini tarım ve hayvancılık faiyetlerinden sağlıyor. Bu havayı bu doğayı muhafaza ederek insanlarımızı daha iyi bir Amasya’da yaşatmıyız. Belediyecilik anlayışımız arak temel belirlediği kektif belediyecilik, resmi kurumlarla, sivil toplum kuruluşlarıyla, muhtarlarla, vatandaşlarla birlikte çışmayı beraberinde getiriyor. Eğer hkımız e yetki verirse Hep birlikte daha güzel bir Amasya yaratacağız. Bizleri güler yüzle karşılayan personeli e, ilgileri ve misafirperverlikleri için kurum amir ve müdürlerine çok teşekkür ederim’’ dedi.

 

 

 

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert