Vi Dr. Osman Var, 31 Mart 2019 Mahli İdareler Seçimleri sonucu göreve gelen İl Genel Meclisi üyelerini ka etti. İl Genel Meclisi üyeleri tarafından İl Genel Meclisi Başkanı seçilen Zeki Erarslan ve diğer üyelere yeni görevlerinin hayırlı masını dileyen Vi Var, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

 “Vatandaşımızdan bir dönem için İl Genel Meclisi’nde onları temsil etme yetkisi dınız. Mevla’m hayırlı eylesin. İnşlah hep birlikte meclisi , özel idare teşkilatımız, bürokratlarımız, siyasileri in katkısıyla güzel hizmetlere vesile urnuz.

 Özellikle seçilerek göreve gelinen yerlerde, vatandaşın insanın omzuna yüklediği birçok önemli anlamları var. Ben hepinizin bunu onurla, gururla taşıyacağınıza inanıyorum. Özel idare Türkiye’de, her yönüyle örnek gösterilen, çok başarılı çışmara imza atan, finans bütünlüğünü bugüne kadar bozmamış, hem hizmet ederken hem de bunu idari ve finans arak sürdürülebilir kılmış, çok başarılı özel idarelerden bir tanesi.

 Bugüne kadar buna emek vermiş arkadaşlarımızı kutluyoruz. Bundan sonra lerin yine lerle birlikte bu doğrultuda, bu prensiplere uyarak güzel bir çışma dönemi geçireceği i düşünüyoruz.

Tekrar hepinize hayırlı, uğurlu masını diliyorum. Başarılı, hayırlı hizmetler ortaya koymanızı temenni ediyorum.”

 İl Genel Meclisi Başkanı Zeki Erarslan yaptığı konuşmada: “Vatandaşlarımızın oylarıyla göreve gelmiş unuyoruz. Sizlerle, bürokratlarımızla güzel işler yapma tiyle geldik. Bunu da inşlah 5 sene sonunda göreceğiz. Sizlerin rehberliğinde, takıldığımız noktarda birbiri e des arak görevi i yerine getireceğiz. Bizim tarafımızı düşen ne varsa lere oy veren vatandaşlarımızı mahcup etmemek için inşlah eli den geleni yapacağımıza söz veriyoruz.” ifadelerine yer verdi.