05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 04:58

GEÇİCİ OLARAK İŞE GİRDİ MÜDÜR OLARAK EMEKLİ OLUYOR

1970 yılında Amasya Şeker Fabrikası'nda geçici işçi olarak çalışma hayatına başlayan Satılmış Kavuncuoğlu, Eskişehir Şeker Fabrikası Müdürü olarak 20 Haziran'da emekli oluyor.

SULUOVA
Giriş Tarihi : 05-06-2015 15:27   Güncelleme : 05-06-2015 15:27
GEÇİCİ OLARAK İŞE GİRDİ MÜDÜR OLARAK EMEKLİ OLUYOR

             "HEM İŞÇİLİK HEM ÖĞRENCİLİK YAPTIM"

        Bir veda mesajı yayınlayan Kavuncuoğlu, kısaca nereden nereye geldiğinden bahsetti. Kavuncuoğlu, 1970 yılında Amasya Şeker Fabrikası'nda geçici işçi arak göreve başladığını anlatarak, "Bu tarihten itibaren üniversitenin gece derslerine devam ettim. Mezutten sonra 1979 yılında aynı iş yerine memuriyete atandım. Muhtelif şeker fabrikasında sırası ile levazım muhasebesi şefi, muhasebe şefi, uzman yardımcısı, uzman, 1988 yılında muhasebe müdür yardımcısı, 1993 yılında fabrika müdür yardımcısı arak atandım.

            "27 YIL İDARECİLİK YAPTIM"

        45 yıllık çışma hayatımda 27 yıl idarecilik yaptım. Daha önce fabrika müdür yardımcılığı yaptığım Eskişehir Şeker Fabrikası'na 2013 yılında fabrika müdürü arak atandım. İki yıl tüm çışma arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde başarılı çışmarımız du. Fabrikamızın 2013-2014 yılı çışma döneminde 80 yılın en yüksek değerlerine ulaşmanın gururunu birlikte yaşadık." dedi.

 

            GENÇ YAŞLARDA ÇOK ÖNEMLİ GÖREVLERDE BULUNDUM"

        "Haziran 2015 tarihinde çok sevdiğim Eskişehir Şeker Fabrikası'ndan yaş haddinden emekli acağım." diyen Kavuncuoğlu, şöyle devam etti:

        "Bana genç yaşlarda çok önemli görevler nasip eden Cenab-ı Allah'ıma şükrediyorum. Devletime, milletime, yöneticileri e, amirlerime, öğretmenlerime, mesai arkadaşlarıma, çevreme, merhum anne ve babama, eşime, aileme minnet ve şükranlarımı, saygı ve sevgilerimi nuyorum. Bu vesile ile fabrika müdürü arak atamarda imzası unan amirlerime de şükranlarımı nuyorum. Sizlere hakkımı hel ediyorum. Sizlerden hellik istiyorum. Bu yılın hepi e mutluluk getirmesini diliyorum."

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert