05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 09:35

Üniversiteli Gençlerden Rengarenk Çocuk Şenliği

Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümü öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Çocuk Şenliği düzenledi

AMASYA
Giriş Tarihi : 27-09-2019 15:37   Güncelleme : 27-09-2019 15:37
Üniversiteli Gençlerden Rengarenk Çocuk Şenliği

Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümü öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamarı dersi kapsamında Çocuk Şenliği düzenledi.

‘Topluma Hizmet Çocuğa Hizmetle Başlar’ sloganıyla düzenlenen şenlik renkli görüntülere sahne du. Eğitim Fakültesi yeşil anında düzenlenen şenliğe Rektör Prof. Dr. Metin Orbay, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Kandemir, Milli Eğitim Müdürü İlker Kösterelioğlu, Topluma Hizmet Dersi Akademik Danışmanı Öğretim Görevlisi Tuncay Demirtaş, akademik ve idari personeli , öğrenciler, çocuklar ve aileleri katıldı.

Şenliği düzenleyen öğrenciler amaçlarının okul öncesi öğrencilerini sanatla, edebiyatla, dans ve müzikle, bilim ve doğa ile uşturarak hem eğlenirken hem de öğretmek duğunu söylediler.  Gençler bu amaçları doğrultunda hazırladıkları oyun etkinlikleri ve görselleri okul öncesi çocuklarıyla birlikte uyguladılar. Okul öncesi çocuklarının düzeyine uygun şarkılarla hep birlikte dans ettiler. Ayrıca şenlik kapsamında miniklerin ilgiyle izlediği bir de tiyatro oyunu sahnelendi.

Eğitim Fakültesi Dekanı Çocuk Şenliğini düzenleyen gençlere ve Akademik Danışmanları Öğretim Görevlisi Tuncay Demirtaş’a teşekkür ederek okul öncesi öğrencileri ile lisans öğrencilerinin bir araya gelmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini kaydetti.  

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert