05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
28 MART Perşembe 19:00

Amasya Valisi Varol Köy Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

Amasya Valisi Dr. Osman Varol, il merkezine bağlı Çiviköy’de yöredeki muhtarlarla toplantı düzenleyerek köylerine yönelik hizmetler konusunda görüşüp, sorun ve taleplerini dinledi.

AMASYA
Giriş Tarihi : 26-07-2019 09:37   Güncelleme : 26-07-2019 09:37
Amasya Valisi Varol Köy Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

ily:georgia,serif">Amasya Visi Dr. Osman Var, il merkezine bağlı Çiviköy’de yöredeki muhtarlarla toplantı düzenleyerek köylerine yönelik hizmetler konunda görüşüp, sorun ve teplerini dinledi.

Köylerle ilgili sorun, tep, görüş ile önerileri mak ve yapılan hizmetleri bir adım daha ileri götürebilmek amacıyla bu toplantıların düzenlendiğini belirten Vi Var, özellikle köylerin öncelikli konularının kendilerine aktarılmasını istediğini söyledi.

Muhtarlığın önemli bir vazife duğunu ve bugüne kadar yapılan muhtarlar toplantılarının çok verimli geçtiğine değinen Vi Var, çışma arkadaşları arak gördükleri muhtarlara kapılarının her zaman açık duğunu vurguladı. Vi Var, köy sakinleriyle de görüşüp bir süre sohbet etti.

Amasya İl Genel Meclisi Başkanı Zeki Erarslan ile daire müdürlerinin de yer dıkları toplantıda muhtarlar, köylerinin sorunlarını ve beklentilerini aktardıkları Vi Var’a yakın ilgisi dayısıyla şükranlarını ndu.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert