PTT’den Kurban Bayramına özel kampanya. 5 - 9 Ağustos tarihleri arasında yurtiçi varışlı APS Kurye ve Posta Kargona yüzde 25 indirim uygulanacak. Ayrıca tebrik kartları PTT hizmet noktarından müşterilere ücret verilecek, sadece gönderme ücreti ınacak.

PTT, Kurban Bayramı için hazırladığı kampanya ile kargo taşımacılığında vatandaşların yüzünü güldürecek.

Türkiye’de geniş bir hizmet ağına sahip an ve 179 yıldır faiyetlerini geliştirerek vatandaşlara güvenilir, kiteli ve ulaşılabilir hizmet nmayı amaçlayan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ), özel günlerde de müşterilerinin hayatını kaylaştırmak adına çışmarını sürdürüyor. PTT, kampanya kapsamında 5 Ağustos – 9 Ağustos tarihleri arasında yurtiçi varışlı APS Kurye ve Posta Kargona yüzde 25 indirim uygulanacak.

ÜCRETSİZ TEBRİK KARTI

Özel günlerde düzenlediği kampanyarla müşterilerine ayrıcıklar nan PTT’nin bu bayram yine gönül köprüsü kuracağını belirten Amasya PTT Başmüdürü Cafer Bat, “Vatandaşların tebrik kartı gönderme ışkanlığının hatırlatılması ve yaygınlaştırılmasını teminen ülke genelinde bir kampanya düzenlendi. Kampanya için tasarlanan çeşitli görsellerden basılan tebrik kartları PTT hizmet noktarından müşterilere ücret verilecek, sadece gönderme ücreti ınacaktır. Hkımız bu kampanyaya katılmaya ve bu nostjiyi yaşatmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.