Suluova Belediyesine ait Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi hasta hdeki sokak hayvanlarının imdadına koşmaya devam ediyor.

Belediye’ye ait Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ekipler tarafından muayenesi yapılan köpek, ”Gençlik Hastığı” şüphesiyle Samn 19 Mayıs Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi bölümüne sevk edilerek. Yapılan tetkikler neticesinde “Gençlik Hastığı” teşhisi konularak tedavisi başlatılan köpek, daha sonra tedavisinin devamı için rar Belediyemiz Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezine getirildi. Bu kapsamda yapılan tetkikler neticesinde ‘’Gençlik Hastığı” teşhisiyle tedavi ve bakım tına ındı. Ekiplerimiz sokak kopeğini 3 günlük müşahede tına arak gerekli tedavi ve bakımını gerçekleştirerek, tedavi neticesinde daha önce ve gıda mayan köpek besleyerek iyileşmesi sağlandı.

Tedavi gören hasta köpek hakkında bilgi edinen ve yetkililere ulaşan hayvan sever Ahmet Demirci, Ankara’dan özel aracı ile gelerek Belediye Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek hasta köpeği sahiplenip bakımını üstlendi.

Suluova Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezinin dukça modern ve donanımlı duğunu belirterek Belediye Başkanı Fatih Üçok ve yetkililere de teşekkür etti.