05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 12:06

Kösterelioğlu'ndan 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Mesajı

Amasya Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. İlker KÖSTERELİOĞLU 2019-2020 eğitim öğretim yılının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

AMASYA
Giriş Tarihi : 09-09-2019 11:09   Güncelleme : 09-09-2019 11:09
Kösterelioğlu'ndan 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Mesajı

Amasya Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. İlker KÖSTERELİOĞLU 2019-2020 eğitim öğretim yılın başlaması münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Kösterelioğlu ; " Tüm eğitime gönül veren paydaşlarımız ile birlikte yeni eğitim öğretim yılının başlamasının heyecanı içindeyiz. Geleceğimizin inşa ve şekillenmesinde oldukça önemli olan bu yolculuğumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Sürekli değişen, gelişen bir dünyada bu yolculuğu sürdürebilmek kolay değil. Burada anne babalar olarak tüm velilerimize, eğitim camiamız ve bu camiayı destekleyen tüm sivil toplum paydaşlarımıza büyük sorumluluklar ve görevler düşmektedir.

Yaşadığımız ve gelecekte yaşayacağımız dünyanın şartlarına ayak uydurabilmek ve sürekli gelişen medeniyet seviyemizin devamını sağlayacak yegâne ve en büyük gücümüz insan sermayemizdir. Bu kapsamda çocuklarımızın çalışkan, akıl ve bilimin ışığında yetişen, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarken evrensel değerleri de içselleştirecek biçimde yetişmelerini önemsiyoruz. 

Bu amaçla eğer bir başarı yakalayacaksak ki yakalayacağız, bu başarı hikâyemizin kahramanları yönetici, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz top yekûn tüm vatandaşlarımızla birlikte yapacağımız bir gayretin sonucu olacaktır. Tek taştan duvar olamayacağı bilinciyle, birlikte çalışacak ve birbirimize omuz vereceğiz.

Bu duygu ve temennilerle;

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının öğrencilerimiz, eğitim yöneticilerimiz, öğretmen ve çalışanlarımıza, velilerimize hayırlı olmasını diliyor, verimli, huzurlu, mutlu bir eğitim-öğretim yılı geçirmeyi diliyorum." dedi.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert