05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 10:07

İl Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama İşbirliği Komisyonu Toplantısı Yapıldı

1 Nisan 2018 tarihli ve 30388 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Yönetmeliğinin 35 nci maddeleri gereği;

AMASYA
Giriş Tarihi : 24-09-2019 23:48   Güncelleme : 24-09-2019 23:48
İl Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama İşbirliği Komisyonu Toplantısı Yapıldı

1 Nisan 2018 tarihli ve 30388 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Yönetmeliğinin 35 nci maddeleri gereği; "Komisyonun; İldeki resmî, özel ve sivil toplum kuruluşları ile hayat boyu öğrenme alanında iş birliği ve koordinasyonu sağlamak, etkinlikleri birlikte planlamak ve uygulamaya koymak, hizmet tekrarı ve kaynak israfını önlemek, verimliliği artırmak amacıyla" Valimiz Sayın Dr. Osman VAROL, başkanlığında İl Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama İşbirliği Komisyonu toplantısı yapıldı. Toplantıya Vali Sayın Dr. Osman VAROL yanı sıra Garnizon Komutanı P.Alb. Mehmet ATLI, Belediye Başkan Vekili Hasan ŞAHİN, İl Milli Eğitim Müdürü Doç. Dr. İlker KÖSTERELİOĞLU, Kurum Müdürleri, Sendika Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları ve Okul Müdürleri katıldılar.

Toplantının açış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet ACAR, daha sonra Birinci Altı Aylık İl Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama İşbirliği Komisyonunda alınan kararlar hakkında sunum yaparak ve İlimiz genelinde Halk Eğitim Merkezleri tarafından açılan kurslar hakkında detaylı istatistik bilgilerini aktardı. 

Toplantı katılımcıların Dilek ve Temennileri ile sona erdi.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert