05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
19 MART Salı 06:52

Amatör Spor Haftası Açılış Programı Düzenlendi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak uygulanan “ Amatör Spor Haftası” etkinlikleri Hamamözü Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törenle başladı.

HAMAMÖZÜ
Giriş Tarihi : 21-11-2019 12:43   Güncelleme : 21-11-2019 12:43
Amatör Spor Haftası Açılış Programı Düzenlendi

Gençlik  ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak uygulanan “ Amatör Spor Haftası” etkinlikleri Hamamözü Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törenle başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından haftanın önemine ilişkin konuşmalar,Hamamözü Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı öğrencilerinin antrenörleri Halil TUNÇ yönetiminde sergiledikleri Jimnastik ve Güreş gösterileri apk indir ile devam etti.

Amatör Spor Haftası’nın açılış törenine Hamamözü kaymakamı Mehmet Deniz ARABACI, Belediye Başkanı Fatih BAYRAKDAR Gençlik ve Spor İl Müdürü Kadir KILIÇ, Amasya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Naci ÖZTÜRK , daire amirleri ve vatandaşlar katıldılar.

Törenin sonunda tüm protokol üyelerinin katılımıyla  ASKF tarafından Hamamözü Gençlik ve Spor Kulübüne hediye dilen spor  malzemelerinin dağıtımı yapıldı.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert