05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 04:37

Ferahoğlu Adaylığını Açıkladı

CHP Amasya Merkez İlçe Başkan Adayı Arif Ferahoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi;

AMASYA
Giriş Tarihi : 02-12-2019 09:54   Güncelleme : 02-12-2019 09:54
Ferahoğlu Adaylığını Açıkladı

CHP Amasya Merkez İlçe Başkan Adayı Arif Ferahoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi; Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Amasya merkez ilçe kongresinin, birlik ve beraberlik içinde geçmesini; Amasya’mıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum

Milli mücadele meşalesinin yakıldığı “milletin bağımsızlığını yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır”  sözlerinin yazıldığı bu güzel şehir Amasya’mızda CHP merkez ilçe başkanlığının ne denli önemli ve sorumluluk gerektirdiğini biliyorum.

Bu anlamda, çok değerli partililerimiz, sosyal demokrat, Atatürkçü, ulusalcı ve Kuvai Milliye ruhunu benimseyen dostlarımın tavsiye ve teveccühlerine mazhar olmak için; Amasya CHP Merkez İlçe Başkan adaylığına talibim.

Bu kutsal görevin verilmesi halinde siz değerli partililerimize, partimize sempati duyan halkımıza ve tüm Amasyalı hemşehrilerimize;

Kimseyi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan, dil, din, ırk, mezhep ayrımı yapmadan insan odaklı hizmetler yapmak.

Hizmet yaparken de son derece dürüst, ilkeli, şeffaf, hesap verilebilir; eleştirilere ve öz eleştiriye açık, çözüm odaklı hizmetler yapmak.

Hukukun üstünlüğüne, basın, din, vijdan ve ifade özgürlüğüne inanan; emeğin, alın terinin ve mazlumun yanında olan bir anlayışın hakim olmasını temin etmek;

Siyaseti kişisel bir araç değil, topluma ve halkımıza hizmet amacı olarak değerlendiriyor, ben değil, biz olgusunun yerleşmesini temin maksatlı siyaset yapmayı uygun buluyorum.

Partimizin mutfağında yetişmiş birisi olarak; önümüzdeki genel ve yerel seçimlerde iktidar hedefiyle partimizin oylarını artıracağıma; ulu önderimiz gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerini rehber edinerek çalışacağımın sözünü veriyorum.

Bu zamana kadar geçen süreçte, partimize emeği geçen herkese teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Şimdi ayrışma değil birleşme zamanı. Biz inandık, sizde inanın” dedi.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert