05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
28 MART Perşembe 20:51

Üniversite Gençliği, Eğitimi ve Kimlik Arayışı Konulu Konferans Gerçekleştirildi

Amasya Üniversitesi Genç Düşünce Kulübü organizasyonuyla Kongre ve Kültür Merkezi-Milli Hakimiyet Yerleşkesinde, Uludağ Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. İsmail Sağlam tarafından "Üniversite Gençliği, Eğitimi ve Kimlik Arayışı" konulu bir konferans gerçekleştirildi.

AMASYA
Giriş Tarihi : 07-12-2019 16:49   Güncelleme : 07-12-2019 16:49
Üniversite Gençliği, Eğitimi ve Kimlik Arayışı Konulu Konferans Gerçekleştirildi

Amasya Üniversitesi Genç Düşünce Kulübü organizasyonuyla Kongre ve Kültür Merkezi-Milli Hakimiyet Yerleşkesinde, Uludağ Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. İsmail Sağlam tarafından "Üniversite Gençliği, Eğitimi ve Kimlik Arayışı" konulu bir konferans gerçekleştirildi. Konferansa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Kürkçü, Eğitim-Bir-Sen Başkanı Kerem Camcı, Amasya Afad Şube Müdürü İsmail Ayan ve öğrenciler katıldı.

Prof. Dr. İsmail Sağlam konuşmasında; “Üniversite gençliğinin nasıl kimlik aradığını belirtti. Bununla beraber Türkiye’nin 2018-2019 öğrenim düzeyine göre öğrenci sayısını ve Amasya Üniversitesi’nin 2019 yılı öğrenci sayısının önemine değinen Sağlam; gençlik üzerine yapılan bazı bilimsel çalışmalardan bahsederek tüm gençlerin Sosyal-Kültürel faaliyetlere katılması gerektiğini” söyledi.

Konferansın sonunda, Prof. Dr. İsmail Sağlam’a Amasya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Kürkçü tarafından, ‘ağaç dikim’ sertifikası takdim edildi.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert