05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 02:49

Suluova Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) 19 milyon Liralık iki Yatırım

Suluova Belediyesi başkanlık makamında gerçekleştirilen imza törenine Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok’un yanısıra, OSB Yönetim Kurulu Üyeleri, yatırımcılar Oktay Özdoğan, Muzaffer Tahmur katıldı.

SULUOVA
Giriş Tarihi : 09-12-2019 14:00   Güncelleme : 09-12-2019 14:00
Suluova Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) 19 milyon Liralık iki Yatırım

Suluova Belediyesi başkanlık makamında gerçekleştirilen imza törenine Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok’un yanısıra, OSB Yönetim Kurulu Üyeleri, yatırımcılar Oktay Özdoğan, Muzaffer Tahmur katıldı. Atılan imzalarla iki firmaya toplamda 25 bin 832 metrekarelik arsa tahsis edildi.

Suluova OSB’ye talebin giderek artmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Fatih Üçok, İnşallah Suluovamız önümüzdeki yıllarda istihdam sorununu çözmüş ve hızla göç alan bir ilçe olacak. Yatırımcımız Oktay Özdoğan Marka Evi firması ile oyuncak ve şekerleme üretecek, diğer yatırımcımız Muzaffer Tahmur ise Tahmur İnşaat firması ile ilçemizde inşaat yalıtım malzemesi üretecek. Bu iki firmamız ilçemizde 19 milyon liralık yatırım yapacaklar ve ilk etapta toplam 100  kişi istihdam sağlayacaklar. Suluovamıza yatırım kararı alan firmalarımızı tebrik ediyorum. Suluova adı sanayisi ile birlikte anılmaya başladı ve şehrimiz sanayi alanında da adından söz ettirecektir. İmzaladığımız sözleşme yatırımcımıza ve Suluovamıza hayırlı olsun”dedi.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert