05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 11:07

Asayiş ve Trafik Tedbirleri En Üst Seviyede Alındı

Amasya İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut yılbaşı için alınan tedbirler hakkında şu açıklamayı yaptı; Üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıp, büyük coşku ve umutlarla yeni bir yıla giriyoruz.

AMASYA
Giriş Tarihi : 31-12-2019 11:26   Güncelleme : 31-12-2019 11:26
Asayiş ve Trafik Tedbirleri En Üst Seviyede Alındı

Amasya İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut yılbaşı için alınan tedbirler hakkında şu açıklamayı yaptı; Üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıp, büyük coşku ve umutlarla yeni bir yıla giriyoruz.

Amasya Emniyet Müdürlüğü olarak, yüklendiğimiz görevin önem ve ciddiyetinin farkında olarak; 2019 yılı içerisinde uygulamaya koyduğumuz projelerimiz ve aldığımız güvenlik tedbirleriyle hep daha huzurlu bir Amasya için çalıştık. 2020 yılı içerisinde de bu çalışmalarımız, demokratik hukuk devleti anlayışı içerisinde huzur ve güveni sürekli kılmak için daha da artarak devam edecektir.

Bu anlayışla, vatandaşlarımızın yılbaşını rahat ve huzur içerisinde geçirmeleri amacıyla; her türlü asayiş ve trafik tedbirleri en üst seviyede alınmıştır. Alınan tüm tedbirler çerçevesinde vatandaşlarımız gerek yılbaşı öncesi alışverişleri sırasında, gerekse yılbaşı gecesinde karşılaştıkları asayiş ve trafikle ilgili her türlü talep ve sorunlarını 112 Acil Çağrı hattı aracılığı ile bildirmeleri halinde kendilerine gereken yardım yapılacaktır.

Vatandaşlarımızın yoğun olarak bulundukları eğlence, alışveriş merkezleri, umuma açık yerlerde, araç ve yaya yoğunluğu olan cadde ve sokaklarda meydana gelebilecek, hırsızlık, kapkaç, yankesicilik vb. olayların önlenmesi için Kent Güvenlik Sistemi (MOBESE) ile gerekli izleme kesintisiz olarak yapılmakta olup, alınan tedbirlere ek olarak yaya ve motorize ekiplerimiz de görevlendirilmiştir.

Sürücülerimizin kazalara sebebiyet vermemeleri için trafik kurallarına titizlikle uymalarını bekliyoruz. Özellikle alkollü iken araç kullanılmaması, alkolsüz başka bir sürücü veya ticari araçların kullanılması sizlerin ve başkalarının can güvenliği açısından hayati önem taşımaktadır.

Bu vesileyle; halkımızın huzur ve güvenliği için 24 saat kesintisiz her an görevi başında cansiperane çalışan personelim adına, başta saygıdeğer Amasyalılar olmak üzere, ilimizde görev yapan tüm kamu personelinin, özel sektör ve çalışanlarının, basın mensuplarının yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, 2020 yılının, sorunlarımızın tümüyle çözüldüğü, huzur ve güven ortamının yerleştiği, birlik, beraberlik ve hoşgörünün daha da güçleneceği bir yıl olması temennisiyle sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler dilerim.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert