05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
19 MART Salı 06:20

Ali Rıza Ağış'tan 10 Ocak çalışan gazeteciler mesajı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir açıklama yapan Özgür Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza AĞIŞ, çeşitli zorluklar içinde çalışan, toplumun bilgilendirilmesi ve topluma ışık tutulması amacıyla çalışan gazetecilerin çok önemli bir görev ve sorumluluğu yerine getirdiğine vurgu yaptı.

RÖPORTAJ
Giriş Tarihi : 10-01-2020 00:36   Güncelleme : 10-01-2020 00:36
Ali Rıza Ağış'tan 10 Ocak çalışan gazeteciler mesajı

Ağış, yayımladığı mesajında “Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, ilkeli yayıncılık anlayışıyla olayları tarafsız bir şekilde halka aktararak, vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında, doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak milletin vicdanına ses olmaktadırlar.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün dediği gibi, ‘Basın, milletin müşterek sesidir. Bir milleti aydınlatma ve irşatta, bir millete muhtaç olduğu fikri gıdayı vermekte, hulasa bir milletin hedefi saadet olan müşterek bir istikamette yürümesini teminde, basın başlı başına bir kuvvet, bir mektep, bir rehberdir’. Basın çalışanlarımızın prensipli ve tarafsız yayıncılık anlayışı içerisinde yerine getirdikleri bu önemli görevleri için teşekkür eder, ilçemizde ve ilimizde görev yapan tüm basın çalışanlarının, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım” ifadelerine yer verdi.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert