Suluova Devlet Hastanesi'nde Tedavi gören Diyaliz Hastaları için Suluova Devlet Hastanesi salonunda gerçekleştirilen Moral Gecesine Suluova Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, İl Sağlık Müdürü Dr. Öner Nergiz, İl Sağlık Müdürlüğü Hizmet Başkanları, Suluova İlçe Sağlık Müdürü ve Suluova Devlet Hastanesi yöneticileri, tedavi gören hastalar ve onlara hizmet veren Diyaliz Servisi çalışanları katılımıyla gerçekleşti.

Programa katılarak diyaliz hastalarıyla yakından ilgilenen Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz, tüm hastalıkların en büyük çaresinin moral olduğunu belirterek, diyaliz hastaları ile birlikte olmaktan memnuniyet duyduğunu, diyaliz hastalarının ihtiyaçlarının karşılanmasının yanında moral bakımından da iyi durumda olmaları için destek verdiklerini belirtip tüm hastalara şifalar diledi.

İl  Sağlık Müdürü Dr. Öner Nergiz;  diyaliz hastası ve tüm hastaların hayat kalitelerini artırmak için sağlık çalışanlarının büyük gayret gösterdiğini,

Sağlık adına bir çok çalışma yaptıklarını, sağlık hizmetlerinin merkezinde insanın olduğunu Tedavi gören diyaliz hastalarının da hayat kalitelerinin artırılması adına bu gibi moral ve destek veren etkinlikleri önem taşıdığını belirtti.

Etkinlik kapsamında yemek ikram edilen diyaliz hastalarına çeşitli hediyeler verildi.