25 yılı aşan meslek hayatımızda ve bugüne kadarki ticari serüveni de bir takım deneyimler kazandık. İşi gereği pek çok ülke gezdim, şehirler gördüm. İnsanları, kurumları, sosyojileri, kültürleri ve ekonomileri yakından inceledim. Uzmanlık anımızla da ilgili an ticaret safahatını yine Rabbi in yardımı ve ihsanıyla başarıyla devam ettirmekteyiz. Makro ölçekli, özgün, pek çok projede yönetici arak yer mak nasip du şükürler n.

Amasya’mız, memleketi coğrafi konumu, değerli insan kaynağı, yer tı ve yer üstü zenginlikleriyle ülke ve milleti için çok özel bir ilgiyi ve saygıyı fazlasıyla hak ediyor. Ancak bunun gereğinin yeterince yerine getirilmediği düşüncesindeyim.

Şahsen başında unduğum, özellikle yertı zenginliklerinin belde e ve milli ekonomiye kazandırılması hakkında çok özel çışmarımız ve projeleri var. Bu kazanımlar er ya da geç memleket hizmetine takdim etme azim ve kararlılığındayız Ülke , son günlerde çok önemli süreçlerden geçiyor. İçeriden ve dışarıdan pek çok şer odağının taslutu ve sdırısına maruz.

Allah’ın, cennet memleketi e ve Amasya’mıza bahşettiği sayısız nimetin millet için, insanlık için ortaya çıkarılıp hizmetine nulmasına çaba gösterilmesi gerekiyorken, bu güzellikleri yok etmeye, leri durdurmaya, yerinde saydırmaya, hatta daha da ye götürmeye yeminli karanlık odaklar bugünlerde yoğun mesaideler. Amasya’mız engin bir tarih ve kültürel mirasa sahip. Bu miras ile Anadu için duğu kadar dünya için de önemli bir şehir. Devleti in sıkıntı içine düştüğü dönemlerde Amasya’mız, devletin yeniden ihyası için büyük sorumluluklar maktan çekinmemiş gurur du sayfara sahip. Ecdadımız devletin zaafa düştüğü sıkıntılı dönemlerde, kurtuluş mücadelelerini şehri den başlatmış marı Amasyılar için haklı bir övünç kaynağıdır

Kötü tli gelecek hırsızlarına hep birlikte, omuz omuza, yürek yüreğe vererek dur demek, Amasya’mızda aydınlık ufukları birlikte, emekle, inançla, sabırla inşa etmek için Ak Parti Amasya Milletvekilliği vazifesine tip duğumu saygıdeğer ilgilerinize nmak isterim.

Allah’ın izni ve birlikte kuracağımız istişare temelli bereket hkarıyla pek çok anda memleketi in ihyası için daha aktif r mak, kenti in hak ettiği saygı ve değeri layığı ile görmesini sağlamak ve bu amaçla çaba göstermek için AK Parti’den milletvekili aday adaylığı başvurumu yapmış unuyorum. Amasya’mız, parti hükümetleri döneminde belli bazı kazanımlar elde etti. Lakin bunların yeterli madığı kanaatini taşıyorum. Amasya’mızın kamu yatırımlarından daha fazla pay ması sağlanmı. Kamu-özel sektör işbirliği ile geliştirilen kkınma temelli projelerden yeterince faydanması sağlanmıdır.

Şehri in hak ettiği marka değerini artırmak, ması gereken hizmet çıtasını yükseltmek ve görmesi gereken saygıya ulaştırmak için önümüzde kat edeceği daha çok y var.

Bu uzun, meşakkatli, sabır ve yoğun çaba gerektirecek yda lerle birlikte geceli gündüzlü yürümeye ve elde edilecek kıymetleri memleketi e kazandırmaya hazır duğumun bilinmesini istiyorum. Şehri i; bölge de lider, Kaynaklarını etkin bir şekilde kullanan, Sosyo-ekonomik yapısı güçlü, Sürdürülebilir kkınmayı seyen, 2023 vizyonuna sahip, Rekabetçilik temelinde gelişen,
Dinamik, Maksimum karlılık için, ortak hareket bilincine sahip, Vatandaşlarıyla, yöneticileriyle vücut, Özgün ve güçlü kültürel / tarihsel mirasına sahip çıkan, Gelişim için çözümlerin ve fikirlerin özgürce tartışıldığı, Pozitif değerler üreten, Eleştiren değil, geliştiren bir siyasi anlayışa sahip,
Aynı zamanda üreterek gelişen, gelişerek büyüyen bir şehir hayine kavuşturmak için aziz memleketi Amasya’mıza hizmete tibim. Aydınlık bir gelecekte hep birlikte yürümek muradıyla, hepinize saygılarımı narım” diye konuştu.