Suluova, yıllardır özlemini çektiği Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzuna kavuşuyor. Proje çalışması tamamlanan Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun yapım ihalesi Belediye Başkanı Fatih Üçok ile Gelişim ve Çaça İnşaat Şirketleri ortaklığı tarafından atılan imzalarla gerçekleşti.

Suluova'nın yüzme havuzu ihtiyacını gidermek için yürütülen çalışmalarda son aşamaya gelindi. 4.541.112.00 TL’lik yatırım olan ve proje çalışmaları tamamlanan Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun ihalesi Belediye Başkanı Fatih Üçok ile Gelişim ve Çaça İnşaat Şirketleri ortaklığında gerçekleşti.

300 gün içerisinde teslim edilecek olan Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun içerisinde kapalı yüzme havuzu, açık otopark, izleyici alanları, duş odaları, soyunma odaları ve wc’ler yer alacak.

Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun Yeni Mahalledeki eski Askerlik Şubesinin arkasında bulunan alanda kurulacağını belirten Belediye Başkanı Fatih Üçok “Bir projemizi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 3.784.17 metrekarelik inşaat alanına sahip projemiz, Suluova’mızın önemli bir eksiğini daha giderme açısından büyük önem taşıyor. Hemşehrilerimizin ve geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın daha güvenli ve temiz ortamlarda büyümesi ve kendilerini geliştirebilmesi için ilçemizdeki oyun, spor ve sosyal alanların sayısını her geçen gün artırmaya devam edeceğiz. Suluova’da yüzme bilmeyen kalmayacak.” dedi.