Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Planlama ve Geliştirme Kurulu (KÜSİ) heyeti, Suluova'da firmalara yönelik bilgilendirme ziyaretlerinde bulundu.

 

Amasya'da kamu-üniversite-sanayi işbirliğini en üst düzeyde uygulanması ve ülkemizi yüksek teknoloji üssü haline getirmek, paydaşlar arasındaki sinerjiyi arttırmak, ulusal inovasyon ekosisteminde işbirliğini geliştirmek, sanayimizi rekabet gücü ve sürdürülebilir bir yapıya kavuşturmak amaçları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren kuruldaki üyelerden oluşan heyet, firmalara yönelik bilgilendirici ziyaretler yapmaya, firmaların görüş ve önerilerinin içereceği anketler doldurmaya, kamu teşvik ve destekleri hakkında firmalara bilgiler vermeye devam ediyor.

KÜSİ çalışmaları ve kurul kararları kapsamında kurul içinden oluşturulan Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Vekili Dursun Pazar, KÜSİ İl Temsilcisi Doç. Dr. Arif Gök, İŞKUR İl Müdürü Osman Yılmaz, TKDK İl Koordinatörü Cengiz Dikici, OKA İl Koordinatörü Erdin Güden, KOSGEB Müdürlüğünden Hamdullah Çelebi ve Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünde görevli Araştırmacı Erhan Biçer’den oluşan heyet Suluova’da başta Amasya Şeker Fabrikası olmak üzere çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren firmalara yönelik temas ve ziyaret gerçekleştirerek görüş alış verişinde bulundular.