CHP AMASYA MİLLET VEKİLİ MUSTAFA TUNCER TAŞOVA DA

        Cumhuriyet Hk Partisi (CHP) Amasya Millet Vekili AV. Mustafa Tuncer, Taşovamıza bir dizi ziyaret gerçekleştirerek çiftçileri in sorunlarını dinledi.

        09 Ekim 2015 Cuma günü gerçekleştirilen ziyarete; CHP Amasya millet Vekili AV. Mustafa Tuncer, CHP Taşova İlçe Başkanı Ömer Özp, Taşovamız İş Adamlarından Ali Rıza Ağış ve partililer katıldı.

        İlk ziyareti Taşovamızın Şahinler Köyüne Yapan Tuncer, köyde hasta ziyaretinde unarak geçmiş n dileklerini iletti. Daha sonra Taşovamızın Esençay, Çılgıdır, Gemibükü, Mülkbükü, Andıran, ve Alpaslan köylerine gerçekleştirilen ziyarette vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Mustafa Tuncer Çiftçilerin şikayet ve beklentileri hakkında vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti. Gündeme dair konuların da ele ındığı ziyarette Tuncer; " Cumhuriyet Hk Partisi in partiniz. Adı üstünde " Hk" Partisi " dedi. Cumhuriyet Hk Partisinin Çiftçi ve Emekliler için partisinin seçim beyannamesinde ki vaatlerini anlatarak, des istedi. Çiftçi Emeklileri mağdur etmeyeceklerini söyledi.
 

        Öğlen yemeğini Özgür Mobilyanın Üretim Fabrikasın da işçilerle beraber Tabildotta yemeği yiyen Tuncer Taşovamız da geç saatlere kadar seçim çışmasına devam etti.