Suluova’da yapılan çışmarı denetleyen ve vatandaşları göreve geldiği günden beri dinleyen Suluoav Belediye Başkanı Fatih Üçok, çevresini saran çocuklarla da sohbet etti, gittiği her yerde çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı Fatih Üçok, çocukların ilgisini karşılıksız bırakmadı.
    Vatandaşlarla her zaman içi içe an Suluova Belediye Başkanı, "Bu hkın bir parçasıyız. Biz ulaşılmaz değiliz. Bir yandan çışma anlarını kontr ederken, diğer yandan vatandaşlar ve çocuklarla sohbet etmek i dukça mutlu ediyor. Çocuklarımız için çok önemli. Onların iyi bir ortamda yetişmesi için eli den gelen gayreti gösteriyoruz. Çünkü onlar gelecekte bu ülkeyi yönetecek insanlar acaktır" dedi.
    Suluova Belediye Başkanı Üçok, “Çocuklar geleceği , onları her konuda en iyi şekilde eğitmek ve onlara gereken ilgiyi her ortamda göstermek görevi dir. Geleceğin büyük bilim
    Suluova Belediye Başkanın çocuklara, çocuklarında Başkan Fatih Üçok’a an sevgileri her ortamda kendini gösterdi. Suluova Belediye Başkanı Üçok ayrıca vatandaşlarla karşılaştığı her ortamda onlarla selamlaşıp kısa süreliğine dahi sa sohbet ederken yanlarındaki çocuklarla da yakından ilgilenmeyi ihm etmedi.