Amasya Valisi Mustafa Masatlı ilçe ziyaretlerine Gümüşhacıköy İlçesi ile devam ederek bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

 

Ziyarette Vali Mustafa Masatlı ile birlikte Kaymakam M. Deniz Arabacı, Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Ali Yıldız, il idare şube başkanları ve ilçe idare şube başkanları hazır bulundular.

İlk olarak Gümüşhacıköy Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Mustafa Masatlı Kaymakam Arabacı’ dan ilçenin durumu ile ilgili brifing aldı. İlçe kurum müdürlerine kamu faaliyetlerinin vatandaş odaklı, etkin ve verimli şekilde yürütülmesi hususunda talimatlar verdi.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Gümüşhacıköy Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Masatlı, Belediye Başkanı Özyol’ dan ilçenin çalışmaları hakkında brifing aldı.

Ziyaret programı kapsamında Vali Masatlı, Öğretmenevi konferans salonunda merkez ve köy mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek bir istişare toplantısı yaptı. Toplantıya il idare şube başkanları ve ilçe idare şube başkanları da katıldı. Muhtarların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Masatlı, ilçelerin ve köylerin kalkınmasına yönelik çalışmalarda birlikte çaba gösterileceğini belirtti.

Gümüşhacıköy'de iş yerlerine de ziyarette bulunan Vali Masatlı, hayırlı kazançlar dilediği esnaflar ve vatandaşlarla sohbet edip sorun ile taleplerini dinledi.

Gümüşhacıköy Ticaret ve Sanayi Odası ve diğer meslek odalarının yönetici ve üyeleriyle İlçe Halk Kütüphanesi toplantı salonun da bir araya gelerek uygulanan faaliyetler konusunda bilgi alan Vali Mustafa MASATLI, ilçemiz ekonomisinin gelişimine yönelik değerlendirmelerde bulundu.