05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
19 MART Salı 13:34

Bonzai Satıcılarına Baskın

Amasya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğünce Amasya il Merkezinde ikamet eden E.B.ve R.T.G isimli şahısların uyuşturucu ve uyarıcı madde (Bonzai) satışı yaptıklarına dair alınan duyum üzerine,

AMASYA
Giriş Tarihi : 25-07-2020 10:54   Güncelleme : 25-07-2020 10:54
Bonzai Satıcılarına Baskın

ily:georgia,serif">Amasya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğünce Amasya il Merkezinde ikamet eden E.B.ve R.T.G isimli şahısların uyuşturucu ve uyarıcı madde (Bonzai) satışı yaptıklarına dair alınan duyum üzerine,  R.T.G. ve V.G.isimli şahısların üzerlerinde ve ikametgahlarında yapılan arama neticesinde (4) gram uyuşturucu madde (Bonzai), (2) adet uyuşturucu madde içmek için kullanılan plastik kova, (1) adet plastik kovaya takılan alüminyum zıvana tabir edilen folyo ile yine uyuşturucu ve uyarıcı madde satışından elde edildiği değerlendirilen (1.850) TL para yakalanarak el konuldu.

Yakalanan şüphelilerden, V.G., E.G, isimli şahısların ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakıldı, R.T.G. isimli şüpheli adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı ve E.B., isimli şahıs ise çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert