2 yıla yakın süre severek görev yaptığım Amasya’ nın güzel ilçesi Gümüşhacıköy’ den, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Denizli İli Baklan Kaymakamlığına atanarak ilçemizden ayrılıyorum.

Görev yaptığım süre boyunca; Gümüşhacıköy’de vatandaş odaklı hizmet anlayışının gelişerek devam etmesi, tüm birimlerin koordinasyon içerisinde çalışması, devlet imkânlarından tüm vatandaşlarımızın eşit şekilde faydalanması, kamu hizmetlerinin devamlılığı bizler için öncelikli oldu. Eğitim, sağlık, asayiş, sosyal yardımlar ve diğer hizmet alanlarında çalışmalarımızı, toplumsal kalkınma ve refah düzeyinin artırılması amacı ile yürüttük.

Gümüşhacıköy ilçemizde görev yapmaktan, Gümüşhacıköy’ e ve vatandaşlarımıza hizmet etmekten büyük onur duydum. Bundan böyle de bu güzel ilçemizi daima sevgiyle ve özlemle gönlümde yaşatacağım.

Görev süresince bizlerden yardımlarını esirgemeyen başta sayın Valimiz, meslek büyüklerim, Belediye Başkanımız ve güvenlik güçlerimiz olmak üzere tüm daire amirleri, muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşları, çalışma arkadaşlarım, siz saygıdeğer Gümüşhacıköy’ lü hemşehrilerime ve en önemlisi de her daim yanımda olan değerli eşime çok teşekkür ediyor, esenlikler diliyorum.