Amasya İl Tarım ve Orman Müdürü Zekeriya ŞEKER'in emekli olması sonrasında Müdürlüğe Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Hayrullah GÖKTEKİN vekaleten atandı.

Göktekin, konuyla ilgili yayımladığı açıklamada;

"Bugün itibari ile camiamızda il müdürü olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Uzun yıllar boyunca hep birlikte çalışmaktayız, geçen zaman içinde her biri birbirinden değerli mesai arkadaşlarımla yani sizlerle birçok başarıya imza attık. Bu günden itibaren aynı şevk ve heyecan ile devam edeceğimizden eminim.
Birbirimize yardım ederek ekip ruhunu yansıtarak her işin üstesinden geleceğimiz aşikârdır. Her konuda yanınızda ve yardımcınız olarak önüme çıkabilecek engelleri aşacağımıza inancım tamdır.
Kurumumuz faaliyet alanında hizmet verdiğimiz her konuda sizler tarafından gelecek her yeni fikir ve öneri tarafımdan samimiyetle değerlendirilerek çözümler üretilmesi sağlanacaktır.
Kurumumuz faaliyetlerinde uygulayacağımız projelere vereceğiniz katkılar önce ilimizi ve tabi ki de ülkemizi ileriye taşıyacağı bir gerçektir. Tüm bunların ışığında özverili ve azimli bir ekip çalışması hepimizin yararına olacaktır.
Şimdiden vereceğiniz katkılardan ötürü teşekkür eder, daha iyisini yapma arzusunda birlikte omuz omuza vererek başarının geleceğine inancım tamdır.
Bu güne kadar iyi işler yaptık bundan sonra da daha iyilerini hep birlikte yapabilmek dileklerimle; 
Sevgi ve saygılarımla." dedi.