05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
28 MART Perşembe 18:58

Filyasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Gümüşhacıköy İlçesi'nde Filyasyon çalışmaları için alınacak önlemlerin değerlendirildiği toplantı; Gümüşhacıköy Kaymakamı Yunus Emre Fırat başkanlığında, İlçe Emniyet Müdürü V. Sezgin Çelik, İlçe Jandarma Komutan V. Samet Kargıoğlu, Yazı İşleri Müdürü Kadir Karadaş, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mümin Sarukulak, İlçe Sağlık Grup başkanı Bayram Akgül katılımında gerçekleşti.

GÜMÜŞHACIKÖY
Giriş Tarihi : 28-09-2020 10:53   Güncelleme : 28-09-2020 10:53
Filyasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Gümüşhacıköy İlçesi'nde Filyasyon çalışmaları için alınacak önlemlerin değerlendirildiği toplantı; Gümüşhacıköy Kaymakamı Yunus Emre Fırat başkanlığında, İlçe Emniyet Müdürü V.  Sezgin Çelik,  İlçe Jandarma Komutan V. Samet Kargıoğlu,   Yazı İşleri Müdürü Kadir Karadaş, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mümin Sarukulak, İlçe Sağlık Grup başkanı Bayram Akgül katılımında gerçekleşti.

Filyasyon kurulu; İçerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde Koronavirus salgınıyla mücadelenin etkin olarak sürdürülebilmesi için alınması gereken tedbirlere riayet edilmesinin önemine vurgu yapılan toplantıda;

Cenaze defin ve taziye evleri ile ilgili tedbirler, filyasyon takibi için görevlendirilen kolluk, sağlık, eğitim ve diğer personeli ve koordinasyonu için alınan tedbir ve önlemler takip edilerek durum analizi yapıldı. Konu ve işlemlerin takibi hususundaki hassasiyetin artırılması için ilgili kişilere gerekli talimatlar verildi. Düğünlerde maske takılması,  mesafe ve temizlik kurallarına uygun yapılmasını, salgının yayılmasının engellenmesi için erken teşhis, evde izolasyon ve evde tedavi süreçlerinin takibinin yapılması konuları görüşüldü.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert