05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 10:33

Süper Savcı Murat Gök ölü bulundu

İzmir'den Samsun'a tayin olan ve 'Süper Savcı' olarak anılan Savcı Murat Gök, adliye lojmanlarındaki evinde ölü olarak bulundu.

Bölgesel Haber
Giriş Tarihi : 13-04-2013 12:05   Güncelleme : 13-04-2013 12:05
Süper Savcı Murat Gök ölü bulundu

Samn Adliyesi'nde Cumhuriyet Savcısı arak görev yapan Murat Gök, bugün adliye lojmanlarındaki evinde ölü arak undu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

İzmir'de yaptığı operasyonlarla "Süper Savcı" arak bilinen ve Samn Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde karaciğer ve böbrek yetmezliğinden dayı tedavi gören Murat Gök'ün telefonlarına cevap vermemesi üzerine koruması İlkadım ilçesi Adet Mahlesi'ndeki Adliye Lojmanları'nın 3. katındaki dairesini saat 17.00 sırarında kontr etti. Murat Gök, evde koruması tarafından ölü arak undu. S

 

Samn Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Adet Komisyonu Başkanı Hüsamettin Otçu, hakim ve savcılar ayı haber ır maz adliye lojmanlarına gittiler. Samn Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, "Karaciğer ve böbrek yetmezliğinden tedavi görüyordu. Raporluydu. Ölümünden dayı üzgünüz. Kesin ölüm sebebi yapılacak an incelemelerden sonra belli acak" dedi.

 

Murat Gök'ün cenazesi otopsi için Samn Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna rıldı.

İzmir Adliyesi'nde Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı arak görev yaparken yaptığı operasyonlarla gündeme gelen ve 'Süper Savcı' arak anılan Murat Gök, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) Adli Yargı Hakim ve Cumhuriyet Savcıları Kararnamesi ile 2009 Ekim ayında Samn'a Cumhuriyet Savcısı arak atanmıştı. İzmir'de özellikle ANAFOR adlı operasyonla Türkiye gündemine oturan Murat Gök, Samn Cumhuriyet Savcısı arak görev yaparken hastığından dayı raporluydu.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert