05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
28 MART Perşembe 21:50

ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ İNSAN HAYATI İÇİN BÜYÜK ÖNEM TAŞIR

Vali İ. Halil Çomaktekin Gümüşhacıköy Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümünün açılış törenine katıldı. Törende ayrıca Amasya Milletvekili Haluk İpek, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, İlçe Kaymakamı Hüseyin Tekin, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş yer aldı.

GÜMÜŞHACIKÖY
Giriş Tarihi : 18-01-2016 11:54   Güncelleme : 18-01-2016 11:54
ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ İNSAN HAYATI İÇİN BÜYÜK ÖNEM TAŞIR

 Açılışta ilk arak konuşan Amasya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Faruk Tonga ve İl Sağlık Müdürü M. Rüştü Erton hastanenin fiziki ve nojik tyapısı ve personel durumuna ilişkin bilgiler verdiler. Daha sonra bir konuşma gerçekleştiren Amasya Milletvekili Huk İpek, Devleti in Amasya’nın dört bir yanına çeşitli hizmet anlarında yatırımlar gerçekleştirdiğini ifade ederek, açılışı yapılacak Acil Servis Bölümünün Gümüşhacıköy hkına hayırlı masını diledi.

 Son arak konuşan Vi İ. Hil Çomakin ise şunları kaydetti: “İli in her tarafında, en ücra köşelere kadar yapılan yatırımları hep birlikte müşahede ediyoruz. Bugün de vatandaşlarımızın sağlık sorunlarına anında, süratle müdahe etme e anak sağlayacak an Gümüşhacıköy Devlat Hastanesi Acil Servis Bölümünü hizmete açıyoruz. Sağlık teşkilatımızın yöneticilerinin biraz önce aktardığı gibi, sağlık hizmetlerinin başında acil sağlık hizmetleri gelmektedir. Acil sağlık hizmetlerini zamanında ve süratli bir şekilde gerçekleştirdiğinizde, karşılaşılan sorunları da en aza indirgemiş urnuz.

 Aksi durumda ise maesef vatandaşlarımız ya hayatlarını kaybetmekte ya da kıcı sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kmaktadırlar. Bu bakımdan büyük önem taşıyan acil sağlık servisi , modern binası ve iyi yetişmiş personeliyle hkımıza üst seviyede hizmet verecektir. Bu hizmetin gerçekleşmesinde desteğini esirgemeyen başta Sayın Milletvekilleri mak üzere, sağlık teşkilatımızın yöneticilerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, açılışını yapacağımız sağlık tesisinin İlçe e ve Amasya’mıza hayırlı masını temenni ediyorum.”

 Konuşmarın ardından Vi İ Hil Çomakin ve protok üyeleri Gümüşhacıköy Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümünün açılışını gerçekleştirdiler. Açılışın ardından hastaneyi gezen Vi Çomakin, Amasya Milletvekili Huk İpek ile birlikte hastanede tedavi gören vatandaşlarımızı ziyaret ederek, kendilerine geçmiş n dileklerini iletti. Çomakin son arak hastane başhekiminin odasında yetkililerden hastanenin kapasitesi ile fiziki ve nik yapısı hakkında bilgiler dı.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert