05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 12:45

Savcı Murat Gök son yolculuğuna uğurlandı

Samsun'da tek başına kaldığı Adliye Lojmanları'nda ölü bulunan Cumhuriyet Savcısı 41 yaşındaki Murat Gök, bugün Büyük Cami'de yapılan cenaze töreni ardından Kıranköy Mezarlığı'nda toprağa verildi. Anne ve babası yıllar önce vefat eden Adana-Ceyhan nüfusuna kayıtlı savcı Gök'ün cenaze törenine kardeşi, eski eşi ve 11 yaşındaki kızı da katıldı. Vasiyeti üzerine Samsun'da toprağa verilen Gök'ün Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne karaciğer nakli için başvuru yaptığı da belirtildi.

DİĞER
Giriş Tarihi : 13-04-2013 20:50   Güncelleme : 13-04-2013 20:50
Savcı Murat Gök son yolculuğuna uğurlandı

 

YALNIZLIK VE VEFASIZLIKTAN YAKINDI

Savcı Gök'ü hastanede tedavi gördüğü sırada en son DHA muhabiri İsmail Akduman ziyaret ettmişti. Savcı Gök, yaklaşık 1 saat süren görüşmede ynızlık ve vefasızlıktan yakınırken, iyileştikten sonra istifa edip avukatlık yapacağını söylemişti.

 
BÜTÜN YETKİLERİ ALINDI, SAMSUN'A ATANDI
 
İzmir'de özel yetkili savcı arak görev yaparken 'Süper Savcı' arak anılan Murat Gök, bütün yetkileri ınarak 2009 yılı temmuz ayında Samn'a atandı. Samn'da göreve başlamadan önce evlilik hazırlığı yaptığı avukat P.M. ile kente gelen ve kacağı yere yerleşen Gök, eylül ayında nişanlısından ayrıldı. Ardından Samn 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görev yapmaya başladı. Yaklaşık 7 ay kadar burada çışan Savcı Gök, daha sonra zaman aşımına uğrayan dosyayara bakmakla görevlendirildi. Eşinden boşanan ve 1 kız çocuğu babası an Gök, bu zaman içerisinde de İzmir'de Ü.E.İ. adlı kadına cinsel istismardan yargılanırken dığı 6 ay hapis cezası ertelendi.
 
 
20 GÜN YOĞUN BAKIMDA KALDI
 
Karşılaştığı sorunlar iyle psikojik tedavi görmeye başlayan Murat Gök, kısa süre sonra karaciğer ve böbrek yetmezliği ile bel fıtığı rahatsızlıklarından tedavi görmeye başladı. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzun süren tedavi tında . Bu zaman içinde de psikjik des an Gök'ün her işini koruma pisi yaptı. Geçen ocak rahatsızlığı artan ve hastaneye ran Murat Gök, 20 gün yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi verdi. Daha sonra da özel odada tedavisine devam edildi. Hastanede ğı sürece 'Süper savcı'ya adliyede görev yapan 2 te lik işçisi dönüşümlü arak refekatçılık yaptı. Geçen şubat ayında da Murat Gök'ü Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki özel odasında DHA muhabiri İsmail Akduman ziyaret etti.
Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert