05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
28 MART Perşembe 11:44

Adef Amasya'lıların Buluşma Noktasıdır

Amasya Merkez Köyleri dernekleri birliği Başkanı İlhan Şaban 17.01.2016 pazar günü yapılan ADEF 5. olağan Kongresi ardından bir mesaj yayınladı.

AMASYA
Giriş Tarihi : 20-01-2016 16:46   Güncelleme : 20-01-2016 16:46
Adef Amasya'lıların Buluşma Noktasıdır

 Başkan İlhan Şaban Mesajında '' 2006 yılında İstan 'da yaşayan Amasya'lı İlçe kasaba ve köy dernekleri in Bir arada birlikte hareketle Birleşmeleri ve devamında Büyükşehir İstan 'da Amasya'mızın Gücü ma Sosy Yardımlaşma ve dayanışma adına etkinlikler yapan dernekleri e manevi desler verme Sosy Yardımlaşma adına çışmar yapma adına kurulmuşken Amacı doğrultunda çışmarına Her dönem Desleri verdik.

   Zaman Zaman Amasya Birliği i esas an çışmar içindeki Federasyonumuzun yıpratılma güç kayıpları yaşamasına çışmar içinde anlarıda mesef gördük gözlemledik. Seçme ve Seçilme hakkına Sahip dernekleri in delegelerinin de Demokratik haklarını kullanmak adına yönetimlere aday ma haklarıda vardır.

   17.01.2016 da 5. Olağan Kongresini yaparak Her Kongrede dahada güçlü bir ADEF arak yuna devam eden federasyonumuzun hep descisi duk. ÖZDER arak Amasya'mızın Tek ve asıl Birleştirici Gücünün Adef duğunun bilinciyle farklı uşumların yada farklı uşum çışmarı içinde anlarında karşısında acağız.

 

  Bu bağlamda Önceki Dönem Genel Başkanlığı döneminin sonunda Maddi ve Manevi özverileri ile hayli yıpranmış masına rağmen YENİDEN aday arak Delegelerin karşısına çıkarak Desteğinizi bekliyorum söylemleri ile dik duruşu temsil gücü deneyimleriyle yeni dönemde de önceki dönemine nazaran daha faydı acağı inancıyla delegelerin büyük çoğunluğunun oyları ile Yeniden Genel Başkan arak yuna devam eden Saim DİKEN ve ekibine başarılar diler Tebrik ederim.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert