05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 14:21

Lokman Gültekin Genç Çiftçileri Dolandırıcılara Karşı Uyardı

Amasya İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Lokman Gültekin, genç çiftçi projelerin desteklenmesi kapsamında 30 bin TL hibe verilmesi ile ilgili olarak müracaat işlemlerinde belirli bir ücret karşılığında kazanma garantisi vaat eden kişilere itibar edilmemesi uyarısında bulundu.

AMASYA
Giriş Tarihi : 31-05-2016 13:25   Güncelleme : 31-05-2016 13:25
Lokman Gültekin Genç Çiftçileri Dolandırıcılara Karşı Uyardı

 Amasya İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Lokman Gülin, genç çiftçi projelerinin deslenmesi kapsamında 30 bin TL hibe verilmesiyle ilgili arak müracaat işlemlerinde belirli bir ücret karşılığında kazanma garantisi vaat eden kişi ve firmara itibar edilmemesi uyarısında undu.
 
 Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yürütülen genç çiftçi projelerinin deslenmesi kapsamında 30 bin TL hibe verilmesiyle ilgili arak yapılacak an müracaat işlemlerinde belirli bir ücret karşılığında kazanma garantisi vaat eden kişi ve firmarın duğu yönünde duyumlar ındığını belirten Lokman Gülin, "Bakanlığımız ile il ve ilçe müdürlükleri in bu yönde bağlantılı duğu herhangi bir firma unmamakta up, bu tür dandırıcılara itibar edilmemesi önemle duyurulur" dedi.
 
 Gülin, "Bu tür bir uygulama ile karşılaşan kişilerin zaman kaybetmeden güvenlik birimlerini ve adli mercileri bilgilendirmeleri gerekmektedir" diye konuştu. 

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert