05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 02:52

Genç Anne Bebeğine Doyamadan Hayatını Kaybetti

TAşova'da bir süre önce polis memuru olarak görev yapan Yüksel Ekicinin kızı Taşova Arpaderesi köyü halkından Necmettin Atalay’ın gelini Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde İnşaat Mühendisi olarak görev yapan Ahmet Atalay’eşi Merve Ekici Atalay (26) Hayatını kaybetti.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 08-08-2016 21:58   Güncelleme : 08-08-2016 21:58
Genç Anne Bebeğine Doyamadan Hayatını Kaybetti

  Kocaeli de ikamet eden Atay çiftinin yaklaşık bir ay önce bir bebekleri dünyaya geldi.

  Anne Ekici 7 Ağustos 2016 Pazar günü aniden evde rahatsızlanması sonucu am ansla hastaneye rıldı. Hastanede kbi duran ve yapılan tüm müdahelere rağmen genç anne hayatını kaybetti.

  Merhumenin cenazesi 8 Temmuz Pazartesi günü Taşova merkez çarşı camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Taşova Arpaderesi köyünde son yculuğuna uğurlandı.

  Cenaze törenine Taşova Kaymakamı Kudret Kurnaz,Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk,Taşova Emt Müdürü İlhan Sönmez,Taşova Müftüsü Harun Yılmaz, İş Adamlarından Özgür Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza AĞIŞ, Ekici ve Atay’ın mesai arkadaşları ve vatandaşlar katıldı.

 Merhumeye Allahtan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

 Merve Ekici Atayın babası Yüksel Ekici cenaze namazından sonra yaptığı açıklamada “Biricik kızım Merve’m ani bir rahatsızlık sonucu hakkın rahmetine ulaştı.Cenaze merasiminde leri ynız bırakmayan Taşova hkına teşekkür ediyorum”dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert