05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 03:04

SULUOVA BELEDİYESPOR KURULDU

Suluova’yı birçok branşta temsil etmek ve adını tüm Türkiye’ye duyurmak için Suluova Belediyespor'un kurulduğu açıklandı.

SULUOVA
Giriş Tarihi : 24-08-2016 23:37   Güncelleme : 24-08-2016 23:37
SULUOVA BELEDİYESPOR KURULDU

vetica, sans-serif; font- e: 14px; line-height: 20px;">Suluova Ticaret ve Sanayi Odası toplantı sonunda yapılan ve Belediye Başkanı Fatih Üçok’un da katıldığı kongre neticesinde kurulan yeni kulübün renkleri Siyah-Kırmızı-Beyaz-Turkuaz arak belirlendi.
    Belediye arak ilçedeki birçok kültürel ve sportif faiyetlere hep des ve katkılarda unduklarını belirten Belediye Başkanı Fatih Üçok; “Gelinen noktada ilçe in spor sektöründe hak ettiği yerde madığını gördük ve yaz spor okulu açarak Suluova’mızda kıcı ve kurums bir yapıda sportif faiyetler yapmanın ilk adımını attık. Gelinen noktada artık Belediye arak bir kulüp çatısı tında sportif faiyetlerde unmanın elzem duğuna karar verdik ve "Bismillah" dedik.”
    Sportif faiyetlerde artık Suluova’nın ve çocukların önünün açılması gerektiğinin tını çizen Başkan Üçok; “Çünkü ilçe de yüksek bir potansiyel mevcut. Onun için artık Gençlerinin önü açılmı, bireysel yeteneği an gençleri in elinden tutulmıdır. Gençleri i kötü ışkanlık ve çevrelerden koruyarak sağlıklı ve başarılı birey şeklinde topluma kazandırmak amacıyla bu girişimde unduk. Amacımız öncelikle kısa vadede başarı değil uzun vadede kıcı başarılar ve kurums bir spor kulübünü ilçe gençlerine kazandırmaktır. Bu sezondan itibaren futb ve diğer branşlarda faiyetlere başlıyoruz. Bu şahsi bir mesele değil, Suluova için Şehri ve Milli bir meseledir. Herşey Suluova ve spor için. Her şey geleceği gençleri için. Spor klektif bir şuurdur. Bu şuuru yeter ki yerinde, uygun zamanda ve uygun insanlarla kullanabilin. Suluova’da bunu başaracak deneyimli arkadaşlarımız, gençleri ve potansiyeli fazlası ile var. Bu amaçla, İlçe i bir çok branşta temsil etmek ve adını tüm Türkiye’ye duyurmak için Suluova Belediyespor’u kurduk. Suluova Belediyespor’umuz ilçe e ve ülke e hayırlı n.” Dedi.
    Ardından kulüp başkanlığına oy birliği ile seçilen ve emeği an herkese teşekkür eden Meclis Üyesi Mustafa Çak; “Belediye Başkanımızın önderliği ve desteği ile arkadaşlarımızın ve ilçe hkımızın katkılarıyla tüm branşlarda ilçe i en iyi şekilde temsil edeceği den kim şüphesi masın. Tüm ilçe hkımızın des vererek sahipleneceği kıcı başarılara imza atacak, yetenekli sporcular yetiştirecek, tesisleşmiş ve kurumslaşmış bir kulüp hüviyetinde ilçe e ve bölge e hizmet etme amacındayız.” diye konuştu.
    Saygı duruşu ve İstikl Marşının okunması ile başlayan ve Divan Başkanlığını İbrahim Yüksektepe, divan üyeliklerine Emre Gücek ve Bülent Uluçınar’ın yaptığı Olağanüstü genel kurul sonunda yeni kurulan Suluova Belediye Spor’un Kulüp Başkanlığına oy birliği ile Mustafa Çak seçilirken Yönetim Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri ise şu isimlerden uştu: Suluova Belediye Spor Kulübü Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: “Mustafa Çak, Mustafa Temel, Muhammed Biçer, Osman Baş, Hüsamettin Bayraktar, Naci Öztürk, Fatih Çak, Murat Arslan, Bülent Uluçınar, Sacit Aydın, Adnan Otcu.”
Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri: “Naci Küçükkök, Mustafa Emre Yıldırım, Serdar Kılıç, Osman Lafçı, Serdar Karaca, Mehmet Önen, Metin Sarı, Cahit Yanılma, Engin Topçu, Mahmut Kık, Murat Göç.” Denetim Kurulu Asil Üyeleri: Emre Gücek, İbrahim Yüksektepe, Şerif Cebeci. Ertuğrul Üçok, Vkan Öksüz, Sinan Kuzucu.”

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert