05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 00:47

GÖYNÜCEKLİ 3 KİŞİ TRAFİK CANAVARINA KURBAN GİTTİ

Afyonkarahisar’da meydan gelen trafik kazasında Göynücekli 3 hemşerimiz hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.

GÖYNÜCEK
Giriş Tarihi : 29-08-2016 23:18   Güncelleme : 29-08-2016 23:18
GÖYNÜCEKLİ 3 KİŞİ TRAFİK CANAVARINA KURBAN GİTTİ

      Edinilen bilgilere göre kaza, Afyonkarahisar- Ankara karayunun 30. kilometresinde, İscehisar ilçe kavşağı yakınlarında meydana geldi. Sabaha karşı Ankara istikametine gittiği belirtilen ve sürücüsünün ismi henüz tespit edilemeyen 06 DC 2623 plakı Otomobil, ilçe girişine geldiği sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu ydan çıkarak takla attı. Kaza sonrası araç içerisinde unan Hüseyin Hakvar (59), Sadık Erzincanlı (68) ve Engin Erzincanlı (32) ay yerinde hayatını kaybederken, HASAN Hakvar (59) isimli şahsın ise yarandığı belirtildi. Kazanın ardından bölgeye çok sayıda pis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edilirken, yaranan şahsın Afyonkarahisar Devlet Hastanesine rıldığı kaydedildi.

Kazanın ardından pis, sürücünün ismini belirlemek için soruşturma başlatırken, kazanın kaynaklandığının belirlenmesi için ise başlatılan çışmanın devam ettiği kaydedildi.

Öte yandan, kazada hayatını kaybedenlerin cansız bedenlerinin yapılan incelemelerin ardından Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna rıldığı bildirildi.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert