Fenerbaçe taraftarı arak ili e Fenerbahçenin gelmesini çok istiyor ve arzu ediyorum diyen Ağış
 
 “Amasyaspor arak geçtiği sezonlara göre bu sezon çok farklı ve kiteli bir ekip uşturduk. Oluşturduğumuz ekip oyuncu nik ekibi ve yönetimi ile güzel bir birliktelik var. Oluşan bu birliktelik ile sezon sonu inşlah şampiyonluk bekliyoruz.
 
  Şu an hem ligde hem de Ziraat Türkiye kupası mak üzere iki kulvarda da devam ediyoruz. Belki iki kulvarda mücadele etmek açımızdan zor acak ama takım arak bu işin üstesinden geleceği e inanıyorum  ediyorum.
 
  Y.Amasyaspor arak Ziraat Türkiye kupasına Ayancıkspor maçı ile başladık.2.turda spor toto 3. Ekiplerinden Ankara Demirspor’u deplasmanda 1-0,yine deplasmanda spor toto 2. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor’u yine 1-0 ve TFF 1. Ekiplerinden Denizlispor’u kendi sahamızda taraftarımızın da büyük desteği ile 1-0 yenerek gruplara kma başarısını gösterdik.
 
  Amatör bir takım arak profesyonel liglerde mücadele eden güçlü takımları eleyerek gruplara k ve Amasyaspor camiası arak gruplara kmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
 
   Çarşamba günü Ziraat Türkiye kupasında kurar çekilecek ve beklenti ülke futbunda ek muş Fenerbahçe,Gatasaray,Beşiktaş,Trabzonspor gibi takımlardan bir tanesi ile aynı grupta yer mak .
 
  Bu sayede hem şehri e farklı bir hava katıp, değişik bir atmosfer uşturmak. Amasya’lı spor severlere dört büyük takımlardan bir tanesini izlettirmek.
   
   Grup kurarı sonunda dediğim gibi büyük bir takımın gelmesi yönünde ben bir Fenerbaçe taraftarı arak ili e Fenerbahçe’nin gelmesini çok istiyor ve arzu ediyorum.Onları Amasya’da ağırlamaktan büyük bir keyif duyacagız”dedi.