05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 10:40

Nitelikli yaşam kalitesine katkınız büyük

Orbay: Amasya yerel ve ulusal basın mensupları, basın etik ilkelerine sahip, başarılı bir şekilde zorluklarla görevini sürdürmektedir.

AMASYA
Giriş Tarihi : 10-01-2017 15:54   Güncelleme : 10-01-2017 15:54
Nitelikli yaşam kalitesine katkınız büyük

    Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay göreve başladığı günden beri sürdürdüğü geleneğini bu yılda rarlayarak Amasya’da görev yapan tüm yerel ve ulus basın menplarını 10 Ocak Çışan Gazeteciler günü iyle kahvtıda uşturdu.

    Bugünün konu ve gündemi siniz, akademik ve idari personelim adına 10 Ocak Çışan Gazeteciler Gününüzü yürekten kutluyorum diyen Orbay; “Zor, yorucu bir yılı de bıraktık. İnşlah 2017 ülke için bunların telafisi bir yıl ur. Amasya basın menpları özgür, basın etik ilkelerine uygun başarılı bir görev anlayışını zorluklar içinde sa da sürdürmektedir. Yereli ulusa en iyi şekilde taşıma gayreti içindesiniz. Sizleri ben ön uyarıcı arak görüyorum. Nitelikli bir yaşam kitesine katkı için verdiğiniz emeklere teşekkür ediyorum. Bugünün odağı lersiniz. Eleştiri ve önerilerinize her zaman açık duğumu bir kez daha rar ederek gününüzü rar kutluyorum” şeklinde duygularını dile getirdi.

    Kahvtı sonrası konuşulan konu yine basın ve çışma gündemi du.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert