Açılışa;Vi Sih Işık, Belediye Başkanı Cafer Özdemir, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çittır, Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, Amasya Eski Milletvekili Avni Erdemir, bazı protok üyeleri, basın menpları ve davetliler katıldı.

    Açılış öncesinde ilk arak işletme yetkilileri bilgiler verirken, daha sonra konuşan Belediye Başkanı Cafer Özdemir işletmenin, sahiplerine ve Amasya’ya hayırlı masını diledi. Vi Sih Işık ise konuşmasında şunları kaydetti: “Bugün Amasya’mızda hizmet sektöründe faiyet gösterecek an, marka muş bir işletmenin açılışını yapıyoruz. Bu işletmeyi yeniden hayata geçiren değerli girişimcileri e teşekkür ediyorum. Onlara b ve hayırlı kazançlar temenni ediyorum.

    İli de hizmet sektörü yükselen bir değer. Amasya çeşitli uygarlıklara ev sahipliği yapmış bir şehirdir. Bu şehirde yaşayan herkes, ilin turizmini iyi bir noktaya getirmek için özverili bir şekilde çışmaktadır. Buna parel arak hizmet sektörü de her geçen gün gelişmeye devam ediyor. Birbirinden güzel işletmeler açılmaya devam ediyor. Turizm rakamlarımıza baktığımızda geçen seneki seviyeyi koruyoruz. Bu anlamda Amasya ekonomisi, işletmeci arkadaşlarımızı mahcup etmeyecektir. İşletmenin İli e hayırlı ve uğurlu masını diliyorum.” Konuşmarın ardından işletmenin açılışı yapılırken, Vi Işık işletmeyi gezerek, işletme sahiplerinden bilgiler dı.