Ziyaretlere ayrıca Garnizon Komutanı Zafer Uğur, Merzifon Kaymakamı Ozan Bcı, Suluova Kaymakamı Vur Karagül, Merzifon 5. Ana Jet Üs Komutanı Tuğg. Rafet Dkıran, İl Jandarma Komutanı Selami Akşit, İl Emt Müdürü Fahri Bulut, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ve protok üyeleri katıldı.

    İlk arak Şehidi Astbay Üstçavuş Selçuk Erdoğan’ın Merzifon’da yaşayan ailesini ziyaret eden Vi Işık, Şehidi in anne ve babasına bir kez daha başsağlığı dileyerek, Şehidi e Allah’tan rahmet, aile fertlerine ise sabırlar diledi. Devlet arak daima ailenin yanında acaklarını ve kendilerine her zaman kapısının açık duğunu vurgulayan Işık, “Şehit aileleri bu vatan uğruna can veren aziz şehitleri in lere emanetidir. Bizlerde bu emanete layıkıyla sahip çıkabilmek adına devleti in tüm imkânlarını seferber edeceğiz.” diye konuştu.

    Ziyaretleri kapsamında Vi Sih Işık, sınır ötesinde devam eden Fırat Kkanı Harekâtında vatanımızın bölünmez bütün bütünlüğü için canını feda eden bir diğer Şehidi Uzman Çavuş Osman Karakuş’un Suluova'da yaşayan eşini ziyaret etti. Aziz Şehidi in görevini vatan ve bayrak aşkıyla yerine getirirken, canını hiç düşünmeden feda ettiğini belirten Vi Işık, Şehit Uzman Çavuşumuzun eşine sabırlar dileyerek, her zaman yanlarında acaklarını içtenlikle ifade etti. Son arak Şehit Karakuş’un Amasya’da yaşayan ailesini ziyaret eden Işık, Şehidi in ailesine sabırlar dileyerek taziyelerini iletti. Ziyaretler tüm Şehitleri için yapılan duarla son du.