Vi Sih Işık, Uluköyünde köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Köye gelişinde muhtarlar ve köy hkı tarafından karşılanan Vi Işık, daha sonra toplantı yerine geçti. Toplantıya ayrıca Taşova Kaymakamı Kudret Kurnaz, İl Jandarma Komutanı Selami Akşit, İl Emt Müdürü Fahri Bulut, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çittır, kurum müdürleri ve meclis üyeleri katıldı.
 
   Düzenli arak yapılan Muhtarlar Toplantılarının ilçelerdeki ilk toplantısı Taşova’da gerçekleştirildi. Bu kapsamda Uluköyünde muhtarlarla bir araya gelen Vi Işık toplantıda şunları kaydetti: “Muhtarlar toplantısını uzun zamandır yapıyoruz. Amasya’da bugüne kadar 140 muhtarımızla beraber 4 toplantı yaptık. İlk ilçe toplantımızı Taşova’da gerçekleştiriyoruz. Bu toplantının Taşova’mız ve Amasya’mız adına güzel gelişmelere vesile masını temenni ediyorum.
 
   Biz devlet arak buradayız. Muhtarlarımız köyleriyle ilgili tep ve sorunlarını dile getirebilir. Bu sorunların çözümü noktasında tartışıp, gereken ne ise yapacağız. Amacımız köyleri e yapılan hizmetleri bir adım daha ileri götürebilmektir.”
 
   Vi Işık'ın konuşmasının ardından köylerin y, içme yu, t yapı, lama göletleri gibi çeşitli konulardaki eksiklikleri muhtarlar tarafından dile getirildi. Köy muhtarlarının sorunlarını ve teplerini dinleyen Vi Işık, ilgili kurum müdürlerine gerekli timatları verdi.