05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
29 MART Cuma 01:37

Muharrem İnce Taşova da Halka Seslendi

Yalova millet Vekili Muharrem İnce Taşova İlçe Emniyet Binasını ziyaret etti. Taşova da görev yapan emniyet güçlerinin Polis Haftasını Kutladıktan Sonra Taşova İlçe Meydanında Halka Seslendi.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 10-04-2017 19:39   Güncelleme : 10-04-2017 19:39
Muharrem İnce Taşova da Halka Seslendi

    Cumhurbaşkanına verilen kararname yetkisi ile 3.5 milyon Suriyeli mültecinin bir kararname ileTürkiye vatandaşı yapılabileceğini savunan İnce şöyle konuştu:
" Cumhurbaşkanı evet çıkarsa sabah eline böyle bir kağıt acak. Yazacak kararnameyi, 3.5 Milyon Suriyeli vatandaş yapılmıştır. Gönderecek resmi gazeteye yayınlanacak. Mesela devlet memuru up da buna evet diyecek <ın aklını peynir ekmekle yemiş ması lazım. Mesela şöyle der 'Emekli ikramiyeleri şimdiden sonra 10 taksitle ödenecek; Taşova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü lağvedilmiştir.' Bunlara benzer şeyler  yapabilir. Bu yetkiyi veriyornuz. Yani 3,5 milyon devlet memurundan bir tane evet çıkmaması lazım. Böyle bir yetki verilmez kimseye."

    'HAKKIM HARAM ZIKKIM OLSUN TRT'YE'

    Diyanet İşleri Başkanlığı'nın işyerinde çay demleyen memurlar için verdiği fetvayı hatırlatan Muharrem İnce sözlerini şöyle sürdürdü:
    "Bakın geçenlerde 4-5 memur bir devlet dairesinde ısıtıcısı ıyorlar. Çay ıyorlar, şeker ıyorlar. Diyorlar ki 'Fişi de takarız dairede çay demleriz.' Birisi diyor ki 'Bir dakika haram ur bu devletin elektriği ile çay demliyoruz'. Bakın ne güzel Müslümanlar var, ne iyi insanlar toplumumuzda. Diyanete soruyorlar. Diyanet diyor ki 'Caiz değildir, devletin elektriği ile çay demleyemezsin'. Ey Diyanet sen gidiyorn o gariban memura fetva veriyorn, şu Recep Tayyip Erdoğan'a da bir fetva versene. Devletin parası, devletin uçağı, devletin otobüsü, devletin TRT'si. Bizim pararımızla evet propagandası yapıyorn. Burada binlerce insan var. Bunu TRT'de görecek misin? Görmeyeceksin. Neyi göreceksin sabahtan akşama kadar evet propagandası göreceksin. E de vergim var orada. Sizin de var. Elektrik faturarının yüzde 2'si TRT payı, hepi ödüyoruz. Geçenlerde genel başkanımızı TRT'ye çıkarıyorlar. Röportaj yaparken ' Cumhurbaşkanı konuşmaya başladı sen bekle biraz' deyip ona bağlanıyorlar. Terbiye liği görüyor munuz? Türkiye'yi köy köy gezeceğim hakkım haram zıkkım n TRT'ye diyorum."

Haber Fotoğraf ;
Erhan Gündüz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert