Merzifonlu Pilot Üsteğmen Abdulmuttip Kesikbaş(29), 1 ay sonra dünyaya gelecek evladını göremeden, Şırnak Şenoba'da Helikopter düşmesi sonucu şehit du.

Yüksek lim hattına çarparak düşen helikopteri kullanan Üsteğmen Abdulmuttip Kesikbaş, diğer 12 kişi ile birlikte ay yerinde şehit düştü.

Babası Ali Kesikbaş'ı kısa bir süre önce kaybeden Abdulmuttip Kesikbaş, 8 aylık hamile eşi Gizem Rahime Kesikbaş'ı ve doğmamış çocuğunu arkasında bıraktı.

Kesikbaş'ın ailesine acı haberin ulaşmasının ardından Merzifon'daki baba ocağında yas var. Şehit Annesi Hime Kesikbaş askeri erkan ve ilçe protokü tarafından oğlunun şehit duğu haberini dı. Şehidin Bahçelievler Mahlesindeki evine yakınları ve sevenleri akın ederken ev Türk Bayraklarıyla donatıldı.

Şehit Pilot Kesikbaş gerçekleştirilen otopsi işleminin ardından Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığında düzenlenen tören ile Merzifon'a uğurlandı. Naaşı dün akşam Merzifon'a ulaşan Pilot Üsteğmen Abdulmuttip Kesikbaş, bugün kılınacak cuma namazının ardından, silah arkadaşı Piyade Uzman Çavuş Hakan İncekar ile birlikte son yculuğuna uğurlanacak.