Vi Sih Işık; “Hepinizin ramazan ayını tebrik ediyorum. Bu ay, içerisinde bir çok manevi hazineyi barındıran bir aydır. Ramazan ayı başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennem azaplarından kurtulma an çok özel bir ay. Bu ayda yetimler ve muhtaçlar hatırlanır, birlik ve beraberlik duyguları güçlenir. Muhtaçların ihtiyaçları giderilir. Dayısıyla birçok manevi güzellikler yaşanır.
 
     Özel İdare arak Amasya’nın kırs kkınmasında üzeri e düşen görevlerde çok kararlı ve verimli bir şekilde çışıyoruz. Geçen sene Özel İdare bütçe in yaklaşık %70’ini yatırım bütçesi arak harcadık. Köyleri in tyapısına, yuna, içme yuna, kanizasyonuna, lama yuna, şebeke ve deparın yenilenmesi gibi birçok anda bütçe i kullandık. Türkiye genelinde bir ölçümleme yaparsak eğer, ilk sırarda yer acak güzel bir rakam. İnşlah aynı güzelliği bu sene de yaşayacağız. Şu anda doksan sekiz KÖYDES proje merkez ve ilçelerde devam ediyor.
 
     Bu sene yeni bir güzellik daha yaşıyoruz. Köyleri in ylarını sıcak asft ile yapmaya başladık. Şuan Taşova’da ekipleri çışıyor. Merkez ve ilçeleri de toplamda 110 km civarında sıcak asftı bu sene yapacağız. Hep söylediği gibi, şehirlerde ne varsa köyleri de de o acak. Bu vizyon ve tle çışıyoruz. Ben hepinizin ramazan ayını bir kez daha tebrik ediyor, Cenab-ı Allah’tan ramazan bayramına kazasız ve belasız ulaşmamızı temenni ediyorum” dedi.