Sayfardan Gönlüme Esen Rüzgar Kitap Okuma Projesi'nin yıl sonu ödül töreninde örnek bir uygulamaya imza atıldı, protok ve veliler kitap okuyarak öğrencilere örnek du.

Kitap okuma ışkanlığının kazandırılması ve çocuklara kitap sevgisinin aşılanması için 2 yıldır devam eden Sayfardan Gönlüme Esen Rüzgar projesinin yıl sonu kapanış töreni de örnek bir projeyle yapıldı.

Şehir Stadyumunda gerçekleştirilen programda Yıl sonu ödül törenine Merzifon Kaymakamı Ozan Bcı, Belediye Başkanı Alp Kargı, İlçe Emt Müdürü Erkan Ergül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yozgat, İlçe Müftüsü Mustafa Altun, Siyasi Partilerden temsilciler, Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Gökçe, İlçe Spor Müdürü Fatih Torun, Havaanı Müdürü İbrahim Çıldır, öğretmenler ve veliler 5 dakika kitap okuyarak öğrencilere örnek du.

Başlatılan kitap okuma seferberliğinin meyveleri zaman geçtikçe anlaşılmaya başlanıyor. 2 yıl önce kitap okumayan öğrenciler şu günlerde sayısız kitap okuyarak birbirleriyle yarışıyor. Proje başarıya ulaştı diyerek taviz vermeyen yetkililer öğrencileri zinde tutmak ve motivasyonlarını korumak için de sık sık etkinlikler düzenleyerek yeni kitaplar hediye ediyor.