Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen toplantıda, ilgili kamu kurum ve kuruluşların müdürleri de hazır unurken, Vi Dr. Osman Var vatandaşlarımızın tep ve sorunlarını dinledi.

     Toplantı çerçevesinde Vi Var şu değerlendirmelerde undu: “Burada çıştığım süre içerisinde hk toplantılarında bir araya geleceğiz. Ayrıca lerin başka dertleriniz ve sıkıntılarınız ursa lerle görüşmeye gayret edeceğiz. Bu toplantımızın hayırlara vesile masını dileyerek, hepinize hoş geldiniz diyorum.”

    Toplantıda Vi Var’a sorunlarını anlatan vatandaşlar, çeşitli konuların çözümü noktasında des istediler. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Vi Var Dr. Osman Var, ilgili kurum amirlerine timatlar vererek, problemlerin çözümünün sağlanmasında gereken hassasiyetin gösterilmesini istedi.

    Gelecek ay düzenlenecek an bir diğer Hk Günü Toplantısı 5 Arık Sı Günü saat 10:00’da Vi Dr. Osman Var’un başkanlığında Ticaret ve Sanayi Odasında yapılacaktır. Toplantıya katılmak isteyen vatandaşlarımız Viliği Hkla İlişkiler Müracaat Büro (BİMER)’e başvuru yapabilecekleri gibi belirtilen gün ve saatte de toplantıya katılabileceklerdir.