05 com tr Haber | Amasya Gazetesi - Son Dakika
HV
28 MART Perşembe 14:44

Ülkemiz için bereket ve selamet duası yapıldı

Ziraat Odası Başkanı Mehmet BAŞ Afrin’de vatanımız bekası için mücadele eden kahraman askerlerimiz ve yağış bakımından kurak geçirdiğimiz kış mevsiminin bereketlenmesi için program düzenledi.

AMASYA
Giriş Tarihi : 21-02-2018 11:49   Güncelleme : 21-02-2018 11:49
Ülkemiz için bereket ve selamet duası yapıldı

    Programa Vi Dr. Osman VAROL, Tugay Komutanı Tank Kurmay Albay Zafer UĞUR, Amasya Belediye Başkanı Cafer ÖZDEMİR, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin ORBAY, İl Jandarma Komutanı J. Albay Selami AKŞİT, İl Emt Müdürü Fahri BULUT, Ziraat Odası Başkanı Mehmet BAŞ, muhtarlar ve diğer kurum ve kuruluş temsilcileri katılım sağladılar.
 
     Ziraat Odası Başkanı Mehmet BAŞ programın açılış konuşmasında Vi VAROL’A ve diğer katılımcılara, böyle önemli bir faiyette; vatanımız, milleti ve ülke in için Rabbi ’e dua edeceği bir toplantıya daha katılım gösterdikleri için mutluluk ve şükran duygularını iletti. Ardından Belediye başkanı Cafer ÖZDEMİR, şehit ve gazi yakınlarının Amasya Belediyesi ve hkının gözündeki önemli yerlerine değinerek, belediyenin onlar için her türlü imkânı seferber ettiğini belirtti.
 
     Vi VAROL konuşmasında şunları kaydetti: “Komutanım, belediye başkanımız, çok değerli çışma arkadaşlarım, çok kıymetli ziraat odası başkanımız, değerli muhtarlar, misafirler, hepinize hayırlı sabahlar diliyor; hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Öncelikle sayın ziraat odası başkanımız birkaç hayırlı vesileyi bir araya getirerek böyle güzel bir organizasyon düzenledi, i de davet etti. Kendisine teşekkür ediyorum. Bu vesileyle ler de lerle bir araya gelme fırsatı duk. Öncelikle sayın başkanımızın bahsettiği gibi önümüzdeki dönemin, yaz sezonunun bereketli geçmesi için, bu ara çok kıt an yağışların artması için gerçekleştirilen bir dua var. Bugün burada hem onu icra edeceğiz hem de şu an Afrin’de devam eden bir operasyonumuz var, Zeytin Dı Operasyonumuz. Kahraman askerleri şu an orada ulumuzun, milleti in güvenliği için çok çetin bir mücadele içerisinde. Bu mücadeleyi canı gönülden tüm milleti desliyor. Bir anlamda burada onun da birlik ve beraberliğini göstermiş uyoruz. Bugün hem orada mücadele eden kardeşleri için hem de şehadete erişen şehitleri in arkasından da bir dua okuyacağız. Tüm bu hayırlı vesileleri bir araya getirdiği için oda başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu nazik davetten, bu güzel organizasyondan dayı. Böyle organizasyonların rarını diliyoruz. Hep güzel işlerde, güzel şeylerde bir araya gelmeyi diliyoruz. Hepinize saygılar nuyorum.”
 
     Daha sonra programa katılan kurum ve kuruluş temsilcilerinin ve muhtarların görüş ve önerileri ındı.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert